Услугата работи наистина модерно и може да се ползва чрез всякакво устройство. Имаш изключителна свобода и избор на техниката, чрез която достъпваш услугата.

1. Интернет
Най-важното условие е да имаш интернет, независимо какъв – може да LAN, оптичен, WiFi, мобилен или кабелен. Важното е да си свързан.

2. Регистрация
Регистрираш си акаунт в секция Регистрация, т.е. избираш си и-мейл и парола, с който ще влизаш в сайта занапред.

Получаваш нов фиксиран телефонен номер (Just Call телефонен номер), който трябва да настроиш на любимия си смарт телефон, компютър, таблет, SIP телефон, ATA устройство, за да може да говориш.

Как става това е описано в секцията Помощ, там ще намериш примерни настройки и снимки.

3. Първо тестваш, после купуваш - TRY & BUY
След първоначалната регистрация можеш да тестваш услугата безплатно. Получаваш в баланса си кредит за 5 минутен разговор към когото решиш в страната. Можеш да избереш всеки един телефонен номер на български оператор, мобилен или фиксиран и да говориш 5 минути. Кажи „Здравей“ на приятел от твоя нов телефонен номер.
С цел предпазване от злоупотреби, тестовите регистрации за всеки абонат са ограничени до пет.

4. Зареждаш своята сметка
Услугата е предплатена, което означава, че може да се използва единствено, ако имаш заредени пари в сметката си и баланса ти е по-голям от нула.
Сумата от 10, 20, 30, 50 лева могат да платят чрез ePay, easyPay, bPay, чрез банкова карта - дебитна или кредитна.

Можеш да заредиш пари в акаунта си и в каси на НЕТ1 и EasyPay в София и страната, като трябва да посочиш своя Just Call телефонен номер, както и сумата за зареждане.

Винаги, когато сумата по баланса падне под 1 лев, ще получаваш уведомителен SMS на мобилния си телефон.

5. Срок на валидност на акаунта

Всеки акаунт има срок на валидност и той е 6 месеца след датата на последното плащане. Ако до тогава не презаредиш сметката си, то акаунта се деактивира. Всяко ново зареждане удължава срока на валидност на акаунта с нови 6 месеца.

Деактивирането на акаунта става автоматично, при едно единствено условие - ако не се презареди сметката преди датата на валидност. То е необратимо - номера се губи, както и неизговорените парите по баланса на сметката.

В началото на 6-ия месец ще получиш автоматичен имейл с подсещане, за да презаредиш акаунта си.

Първото зареждане на сума трябва да стане в рамките на 72 часа от регистрирането, в противен случай акаунта се закрива автоматично, а телефонния номер се освобождава.

6. Справки за разговори и баланс по сметката
Винаги може да получиш информация за текущото потребление, проведените разговори, както и за оставащата сума в балансовата си сметка. След завършване на всеки разговор системата се обновява и новата информацията е достъпна.

Когато балансът на сметката ти падне под един лев, ще получиш уведомителен SMS на регистрирания мобилен номер.

Доведи приятел - Спечели бонус за безплатни разговори!

Доведи приятел - Спечели бонус за безплатни разговори!

Искаш ли да спечелиш бонус за безплатни разговори? ...а твоите приятели?
Доведи приятел в Just Call и спечелете и двамата бонус за разговори!
Какво е Доведи приятел?
Изпращаш покана на имейл-а на твой познат от специалната за целта в профила ти страница "Доведи приятел". Когато твоят приятел се регистрира и зареди своята сметка, ти и той - И ДВАМАТА получавате по 1 лев БОНУС към баланса си.
Можеш да изпращаш неограничен брой имейли.
Колкото повече приятели доведеш, толкова повече безплатни разговори ще можеш да проведеш.

Прочети повече
Не показвай повече